Slovenian (SI)English (United Kingdom)Italian - Italy

  14. GM4O - Alpine Marathon

     grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki   
popkoresa Podbrdo - Slovenija, 20.6.2015


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 193.0.6.135:43 (Connection timed out) in /domains/gm4o.si/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 1038

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 200.3.14.10:43 (Connection timed out) in /domains/gm4o.si/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 1038

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 196.216.2.130:43 (Connection timed out) in /domains/gm4o.si/public_html/administrator/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 1038

History

Till the start

facebook

Prijave na 14.GM4O so ODPRTE!
Tuesday, 01 July 2014 18:16
There are no translations available.

Še nikoli nismo tako pohiteli z odprtjem prijav. Letos s prav posebnim razlogom. V času poletnih počitnic smo vam pripravili nagradno igro, ki bo trajala od 1.7.2014 do 31.8.2014. Izžrebali bomo tri nagrade med tistimi, ki boste imeli potrjeno prijavo(plačano) v tem času. Nagrade so zelo mikavne in sicer:

  • ura Suunto Ambit2 R
  • nahrbtnik Salamon back pack
  • nahrbtnik Salamon other bag
Read more...
 
Zahvala
Monday, 30 June 2014 13:50
There are no translations available.

Spoštovane tekačice, takači!


Za nami je še ena po vaših odzivih vrhunska tekaška prireditev, ocenili ste jo z najvišjimi ocenami in čisto realnimi pripombami kaj bi še lahko, da bi bilo še boljše. Zelo smo veseli, da k nam v Grapo radi prihajate in da je naš GM4O postal tudi Vaš. In še najbolj smo veseli, da je GM4O postal maraton, ki ti seže do srca tako ali drugače.
13. GM4O je potekal od petkove otvoritve do nedeljskega koncerta v res pravem pozitivnem vzdušju. Več udeležencev, ki so na GM4O tekli prvič so mi z navdušenjem pripovedovali, kaj vse se jim je na trasi dogajalo, kako so premagovali sami sebe s takim navdušenjem, da sem si večkrat rekel: "Jožko, Če je kaj za plačilo je to TO"
In res spoštovani se vam zahvaljujem za vse, pohvalne in vzpodbudne besede za vsa dobra dejanja, za vašo voljo in pogum, da vedno znova spopadate s to prelepo pa vendar najtežjo maratonsko progo pri nas in da naš trud, ki ga številna ekipa vlaga v GM4O opazite in naše prostovoljce tudi pohvalite. To dragi moji nam pomeni največ in prav Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu. Kajti premagati GM4O brez poškodb ali drugih večjih nevšečnosti je pravi podvig in to zmorejo res samo pravi KERLCI.
Nismo ga še zaključili trinajtega, misli in pogledi pa so že zazrti v leto 15 do 14. GM4O. Ekipa je polna elana in ideje se kopičijo in vsako drugo leto katero uresničimo, pa ne se bati proge nebomo več podaljšali to bodite brez skrbi.
Hvala lepa vsem tudi našim prostovoljcem za vse, kar dobrega in pozitivnega storite za našo prelepo Grapo. Bodite prepričani naši zanamci vam bodo hvaležni in vas bodo vedno in povsod z veseljem pozdravili.
13. GM4O je bil za nas in za vas tekače uspešen. Upam si trditi, da bomo tako dobrega ali še boljšega pripravili tudi naslednje leto in še leta naprej. GM4O je ponos tapravih GRAPARJEV, ki kaj dajo nase in na svoje korenine in to dragi udeleženci je za nas tisto, kar vemo, da našo Grapo ohranja živo, predvsem pa vitalno in prijazno.


Hvala Vam v imenu celotne organizatorske ekipe .

 
Rezultati GM4O
Saturday, 21 June 2014 16:17
There are no translations available.

Na voljo že rezultati GM4O!

REZULTATI

 
Rezultati Mini GM4O
Saturday, 21 June 2014 15:33
There are no translations available.

Na voljo že rezultati 3.Mini GM4O

REZULTATI

 
Soča Outdoor Festival
Friday, 13 June 2014 07:35
There are no translations available.

Še preden se bo začel festival, je veliko pred dogodkov, med drugim tudi GM4O! Pester izbor aktivnosti bo potekal od 21.6. pa vse do začetka festivala 4.7.

Več si lahko preberete na spletni strani SOČA OUTDOOR FESTIVAL

 

Sponsors


IcePower

General sponsor


Triglav

Slovenska vojska


Hervis


Salomon


Timing Ljubljana


priJagodi

Glavni sponzor

Villacher

Page visit


Today:17
Total:213706

Baška grapa


feed-image Feed Entries

                           grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki