Slovenian (SI)English (United Kingdom)Italian - Italy

  14. GM4O - Alpine Marathon

     grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki   
English-icon20 Germany-icon20 France-icon20 Sweden-icon20 popkoresa Podbrdo - Slovenija, 20.6.2015

History

Till the start

facebook

EntriesZahvala
Tuesday, 23 June 2015 18:25
There are no translations available.

Spoštovani prijatelji, sodelavci, soorganizatorji in tekači Podbrdo trail running festivala 2015

 

Po odzivih udeležencev, obiskovalcev in medijev je bil Graparski gorsko - tekaški praznik, praznik v pravem smislu besede. Kljub na trenutke hudemu vremenu, ki je nas organizatorje postavljal pred težke organizacijske preizkušnje, udeležence pa gnal na skrajne meje vzdržljivosti, smo po zaključku lahko zadovoljni vsi, tako udeleženci, ki nam vsakodnevno sporočajo svoje zahvale, kot tudi vsi mi, ki smo neutrudno garali do prihoda zadnjega udeleženca UPT 100 v cilj,v nedeljo zjutraj.

Ob tej priložnosti se vam kot idejni vodja projekta zahvaljujem iz srca za sodelovanje, ker ste mojo idejo vzeli tudi za svojo in skupaj je postal naš projekt eden največjih daleč naokoli. Še najbolj pa sem ponosen na besede ali bolje rečeno na slogan: »Čeprav velik je Podbrdo trail running festival ostal prijazen in domač.« Na zgodbo, ki smo jo uresničili sem in bom ponosen do konca svojih dni, prav tako pa bom ponosen na naše sodelovanje. To sodelovanje je nekaj posebnega, nekaj kar naj bo vzgled tudi drugim, kajti le tako lahko izpeljemo velike stvari in le na tak način lahko naše prelepe kraje, po katerih je potekal naš najdaljši tek UPT 100, pokažemo ljudem v najlepši luči. Slogan, ki ga je napisal Boštjan Jezeršek - Kjer prijaznost ljudi in čudovita narava poplačata ves napor- drži kot pribito.

Zahvala2015

Spoštovani prijatelji, v svojem imenu in imenu vseh naših udeležencev se vam zahvaljujem za vse, kar ste dobrega in pozitivnega storili s svojimi ekipami na terenu in v startno ciljnem prostoru in to mojo skromno zahvalo prosim prenesite do vsakega, ki je delil skupaj z nami zgodbo Podbrdo trail running festival – a. Zavedati se moramo, da je veriga toliko močna, kot je močan najšibkejši člen in naša veriga je močna po zaslugi vseh naših ljudi, ki so tako srčno delili idejo in jo tudi izvedli.

Hvala vam iz srca in nasvidenje prihodnje leto.

 

Direktor prireditve:

Jože Dakskobler

 
Rezultati 2015
Sunday, 21 June 2015 07:29
There are no translations available.

UPT 100km

Ultra Pušeljc Trail 100 km Moški         Ultra Pušeljc Trail 100 km Ženski

Gorski Maraton 4 občin 42km

Graparski trimček 12 km

Minin GM4O 1 - 3 km

 

 

Sponsors


IcePower

General sponsor


Triglav

Slovenska vojskaDana


Hervis


Salomon


Timing Ljubljana


priJagodi

Glavni sponzor

Villacher

Page visit


Today:78
Total:292259

Povezave


feed-image Feed Entries

                           grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki