Slovenian (SI)English (United Kingdom)Italian - Italy

  14. GM4O - Alpine Marathon

     grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki   
Germany-icon20 France-icon20 Sweden-icon20 popkoresa Podbrdo - Slovenija, 20.6.2015

History

Till the start

facebook

Piknik organizatorjev GM4O
Thursday, 18 September 2014 07:56
There are no translations available.

V nedeljo 14.9.2014 se je na "Bazenu" v Podbrdu zbrala pisana družba prostovoljcev, ki sodelujejo pri organizaciji našega maratona. Prišli so od blizu in daleč, okrepčevalnice, redarji, gasilci, gorski reševalci in še veliko drugih, ki pomagajo na vseh področjih organizacije. Blizu 100 se nas je zbralo pričakovali pa smo vas še veliko več dragi prijatelji. V veselem in pozitivnem vzdušju je potekalo naše srečanje, ki smo ga organizirali prvič v 13. letih. Ekipa je poskrbela za dobro hrano naš pokrovitelj Villacher pa za vse ostalo. Animatorke so poskrbele za veselo vzdušje z družabnimi igrami, ki so kar dobro razvnele nastopajoče in navijače. Pozdravil nas je župan občine Tolmin Uroš Brežan, Jožko se je zahvalil vsem za sodelovanje, Tedi pa je razkril, kako bo GM4O potekal v nadaljevanju in prvič uradno najavil dodaten tek "Graparski trimček", ki se bo odvijal na isti dan, kot GM4O pod sloganom "ko bom velik bom GM4O". Lepo smo se imeli in še enkrat hvala vsem, ki se trudite za GM4O, vsem, ki ste brez velikih besed člani velike družine GM4O!

 

 

 

 
Tek na Črno prst - V ŽIVO
Friday, 05 September 2014 08:45
There are no translations available.

Start teka in sama podelitev bo potekala v živo z video prenosom. Vsi prijavljeni boste tako lahko v živo izvedeli ali ste dobili nagrado ali ne. No pravzaprav nagrado dobite vsi 2015 :) Vabilo za jutrišnji dan si pa lahko ogledate že sedaj, skoraj v živo...


Live streaming video by Ustream
 
Zahvala
Monday, 30 June 2014 13:50
There are no translations available.

Spoštovane tekačice, takači!


Za nami je še ena po vaših odzivih vrhunska tekaška prireditev, ocenili ste jo z najvišjimi ocenami in čisto realnimi pripombami kaj bi še lahko, da bi bilo še boljše. Zelo smo veseli, da k nam v Grapo radi prihajate in da je naš GM4O postal tudi Vaš. In še najbolj smo veseli, da je GM4O postal maraton, ki ti seže do srca tako ali drugače.
13. GM4O je potekal od petkove otvoritve do nedeljskega koncerta v res pravem pozitivnem vzdušju. Več udeležencev, ki so na GM4O tekli prvič so mi z navdušenjem pripovedovali, kaj vse se jim je na trasi dogajalo, kako so premagovali sami sebe s takim navdušenjem, da sem si večkrat rekel: "Jožko, Če je kaj za plačilo je to TO"
In res spoštovani se vam zahvaljujem za vse, pohvalne in vzpodbudne besede za vsa dobra dejanja, za vašo voljo in pogum, da vedno znova spopadate s to prelepo pa vendar najtežjo maratonsko progo pri nas in da naš trud, ki ga številna ekipa vlaga v GM4O opazite in naše prostovoljce tudi pohvalite. To dragi moji nam pomeni največ in prav Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu. Kajti premagati GM4O brez poškodb ali drugih večjih nevšečnosti je pravi podvig in to zmorejo res samo pravi KERLCI.
Nismo ga še zaključili trinajtega, misli in pogledi pa so že zazrti v leto 15 do 14. GM4O. Ekipa je polna elana in ideje se kopičijo in vsako drugo leto katero uresničimo, pa ne se bati proge nebomo več podaljšali to bodite brez skrbi.
Hvala lepa vsem tudi našim prostovoljcem za vse, kar dobrega in pozitivnega storite za našo prelepo Grapo. Bodite prepričani naši zanamci vam bodo hvaležni in vas bodo vedno in povsod z veseljem pozdravili.
13. GM4O je bil za nas in za vas tekače uspešen. Upam si trditi, da bomo tako dobrega ali še boljšega pripravili tudi naslednje leto in še leta naprej. GM4O je ponos tapravih GRAPARJEV, ki kaj dajo nase in na svoje korenine in to dragi udeleženci je za nas tisto, kar vemo, da našo Grapo ohranja živo, predvsem pa vitalno in prijazno.


Hvala Vam v imenu celotne organizatorske ekipe .

 

Sponsors


IcePower

General sponsor


Triglav

Slovenska vojska


Hervis


Salomon


Timing Ljubljana


priJagodi

Glavni sponzor

Villacher

Page visit


Today:41
Total:217358

Baška grapa


feed-image Feed Entries

                           grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki