Slovenian (SI)English (United Kingdom)Italian - Italy

 Podbrdo Trail Running Festival

     grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small   
popkoresa

Podbrdo - Slovenija, 16.6. - 18.6.2017


Zgodovina

Do otvoritve festivala

facebook

PrijavaUPT navodila
Četrtek, 28 Maj 2015 20:13

Spoštovani udeleženci Ultra  Pušeljc traila v sklopu Podbrdo Trail Runinng Festivala!

 

Start traila je pred vrati in nekaj navodil ne bo škodilo:

Ko pridete v Podbrdo upoštevajte navodila redarjev, ki vas bodo usmerili na zato pripravljena parkirišča v bližini starta in mesta prevzema startnih številk in oddaje garderobe!

Prevzem startnih številk:

- V petek, 16.6.2017 od 18:00 do 20:00 v Podbrdu na »Bazenu«

Prevzem startnih številk in oddaja garderobe:

- V soboto, 17.6.2017 od 04:30 do 05.30 v Podbrdu - Osnovna šola Simona Kosa

 

Vse udeležence prosimo, da imajo ob oddaji garderobe s seboj tudi obvezno opremo, ki jo bodo ob prevzemu organizatorji pregledali. Obvezna oprema je predpisana, zato se le tega držite.

Organizator bo pripravil vreče za oddajo garderobe. Organizator bo sprejel in dostavil samo vreče, ki bodo označene kot uradne.

Vreče s pripravljeno opremo za 1. Kopačnica, 2. Železniki, 3. Cilj Podbrdo je potrebno oddati do časa v OŠ Podbrdo, soboto zjutraj pred startom. Vse vreče bo organizator dostavil na predvidena mesta. Organizator bo tudi vse vreče po uporabi dostavil nazaj v ciljni prostor, kjer jih boste udeleženci lahko prevzeli samo s startno številko. Vreče, ki bodo ostale v cilju organizator ne bo pošiljali po pošti udeležencem. Iz higienskih razlogov bomo vreče predali komunali v uničenje. V vreče se ne sme pakirati pohodnih palic in ni priporočljivo hraniti vrednih predmetov ali denarnic. Pritožbe v zvezi z vsebine vreče se ne bodo obravnavale.

V prostorih šole bo od 04.30 ure dalje zajtrk za vse, ki boste v Podbrdu prespali za vse ostale, ki boste na start prišli na dan traila pa se bo tudi našla kakšna skromna poslastica, čaj, kava…….

Start bo točno ob 06.00 uri v starem vaškem jedru, med cerkvijo sv. Nikolaja in Jakowkno hišo.

Na trasi je 10 okrepčevalnic  z napitki, energetsko hrano, sadjem,… Kopačnica (na 48 km) in Železniki (na 70 km) pa sta postaji, kjer si boste lahko privoščili tudi kaj več, po potrebi zamenjali opremo in obutev.

Čas, ki ga imajo tekmovalci na voljo je 30 ur s časovnimi zaporami, v Kopačnici 11ur in v Železnikih 18 ur. Redarji na zaporah se bodo striktno držali časov zapore!

Tekmovalci, ki ne bodo dosegli točke v predvidenem času ali bodo odstopili, se bodo lahko poslužili prevoza do cilja, ki ga bo organiziral organizator. Prevoz bo organiziran samo na poziv organizatorja z določene točke.

Organizatorji in člani GRS  bodo na predvidenih mestih ob progi v stalnem kontaktu z vodstvom tekme. Medicinsko osebje bo na več mestih ustrezno označeno, ekipa NMP bo v startno – ciljnem prostoru v stalni povezavi z vodstvom tekme in vodjem gorskih reševalcev na terenu.

V slučaju zelo slabih vremenskih razmer (sneg, gosta megla, nevihte) lahko organizator tekmo odpove ali jo že v teku na določeni točki prekine. Zaradi slabih vremenskih razmer si organizator pridržuje pravico traso tudi spremeniti pred tekmo ali na sami tekmi. O vseh spremembah boste pravočasno obveščeni in pravilno usmerjeni.

Organizator bo zagotovil GSM številko, ki bo dosegljiva cel čas trajanja tekme na katero boste lahko v vsakem času sporočili vse nepredvidene stvari na progi ( ali vaše težave, težave zaradi nepredvidenih zapor na progi, vaš odstop). GSM številko boste prejeli ob prevzemu startne številke in jo vpričo organizatorja shranili v telefon.

Ob prihodu v cilj vas bomo pogostili z energijskimi napitki, lahko hrano, sadjem…..

V OŠ Podbrdo boste imeli na voljo tuširanje in masažo. Na zgornjem holu pa bodo postavljena montažna ležišča, kjer si boste lahko odpočili in počakali na svečano podelitev nagrad najboljšim, zmagovalci boste vsi!

Prostovoljna prijava in kasnejši nastop na tekmi se razume, kot strinjanje s pravili in vsemi kasnejšimi spremembami pred in med tekmo. S prijavo na tekmo udeleženec  prevzeme odgovornost zase in za svoje stvari in organizatorja odvezuje vsakršne odgovornosti.

 

Spoštovani udeleženci, želimo Vam dobrega počutja, varnega koraka in srečnega prihoda v cilj Ultra Pušeljc traila Podbrdo 2017.

                                                                                     Organizatorska ekipa

                                                                            Ultra Pušeljc traila Podbrdo 2016

 

                           grb-tolmin          Občina Bohin       grb-cerkno       Občina Železniki       grb-poljane-gorenja-vas-small